Ta testet

Så lätt blir det med TakeDaily

Heart

Testa din hälsa

Det första du ska göra är att ta vårt test, så vi kan ta reda på vilka vitaminer och mineraler din kropp har behov av. Testet är gratis och det tar bara 2 minuter att svara på frågorna. Vi behöver veta lite om dig, din kost och hur mycket du motionerar, så vi kan sammansätta de rätta doserna till dig. Testet är utvecklat av dietister, farmaceuter och läkare, som har utarbetat en algoritm som kan räkna ut vad du har behov av i din vardag. Vetenskapen bakom är komplex, men för dig är det hela enkelt och okomplicerat.

Logo

Du får vår rekommendation

Ditt testresultat gör det möjligt för oss att välja ut och dosera de vitaminer och mineraler som du har behov av. Med dina svar som utgångspunkt, får du en tydlig rekommendation av vilka kosttillskott som kan stärka din kropp. Du kan välja bort vitaminer eller mineraler om du inte vill följa rekommendationen till punkt och pricka.

Box

TakeDaily ändrar sig med tiden

Du får ditt TakeDaily-paket som innehåller 28 dagliga portioner. En till varje dag. Innan tiden löpt ut får du ett nytt paket, där innehållet inte nödvändigtvis är det samma som sist. Du behöver t.ex lite mer D-vitamin under de mörka vintermånaderna eller när du blir äldre. Börjar du motionera mer, blir mamma eller äter mer grönsaker, ska du komma ihåg att logga in på Mitt TakeDaily och anpassa din profil – så kommer sammansättningen av vitaminer och mineraler att ändras till din nästa leverans.

Ta vitamintestet Det tar 2 minuter